DAF Trucks N.V. is een volle dochteronderneming van het Amerikaanse PACCAR Inc. Met haar kernactiviteiten concentreert DAF Trucks N.V. zich op de ontwikkeling, productie, marketing, verkoop en service van middelzware en zware bedrijfswagens. DAF werkt volgens het "built to order " principe. Dat betekent dat pas met de productie van een truck gestart wordt, na een order van een klant. Heel belangrijk, aangezien elke truck tot in detail is afgestemd op de specifieke transportbehoeften van de klant.

Om de productie zo efficiënt mogelijk te laten verlopen, ontwikkelt DAF's eigen Gereedschaps-TekenKamer (GTK) gereedschappen "op maat ", waaronder transportmiddelen, maar ook span-, montage- en persgereedschappen. Advanced Mechanical Engineers is al jaren een vaste partner op dit vlak. Op basis van onze specificaties construeren zij gereedschappen waarbij uiteraard ook de benodigde berekeningen en CE analyses worden uitgevoerd.

Constructief meedenken en het leveren van creatieve oplossingen is wat wij waarderen in de engineers van Advanced Mechanical Engineers.
In goede samenwerking komen we altijd tot het meest optimale ontwerp.

Ing. C.M.H.J. Tunnessen, Groepsleider GTK afd. verspaning en transport
www.daf.nl