WEMO is marktleider in moderne techniek voor plaatbewerking. Wij ontwikkelen en installeren wereldwijd speciaalmachines voor het ponsen, buigen en bewerken van zowel platine- als coilmateriaal. Daarnaast is het ontwikkelen en bouwen van gereedschappen al sinds de oprichting een kerntaak van ons bedrijf. Wemo levert complete oplossingen waarbij systemen zoals clinchen, lassen en verpakken worden geïntegreerd of zijn in onze productielijnen. Wij noemen dit "one stop shopping" omdat onze klant met maar één leverancier te maken heeft. Binnen de afdeling mechanical engineering hebben wij te maken met pieken in de gewenste capaciteit omdat onze klanten, naast standaard machines, vaak specifieke oplossingen vragen die niet op de plank liggen. Kennis en ervaring op het gebied van machinebouw binnen ons vakgebied is de belangrijkste eigenschap die een engineer moet hebben. Indien een engineer niet bekend is met ons CAD- en PDM systeem trainen wij, indien noodzakelijk, de engineers bij ons in huis.

AME is één van de partijen waar wij graag zaken mee doen en hebben wij, ondanks de oprichting van AME in 2008, al een historie die ruim in de vorige eeuw is begonnen.

Zij snappen wat wij nodig hebben en zijn in staat op korte termijn te schakelen . Je moet je bij ons altijd inleven in de werkwijze, het product en de grote complexiteit ervan , wat vraagt om een groot inlevingsvermogen van degene die de keus maakt voor de juiste engineer. Juist daarin is AME onderscheidend en hebben zij steeds de juiste mensen op basis van vakkennis kunnen leveren.

K. Boot, Operations Director
www.wemo.nl