Houdijk is al jaren bekend om zijn apparatuur, handling systemen, operationele software en componenten voor de handling van biscuits. Wat Houdijk zo uniek maakt is de expertise die we hebben opgebouwd door de jaren heen. Zonder dat hadden wij nooit de ontwikkeling kunnen doen van onze unieke systemen voor de meest uiteenlopende toepassingen voor biscuit fabrikanten over de hele wereld.

Toen wij op de afdeling engineering de overstap gingen maken van 2D naar 3D SolidWorks hebben wij gebruik gemaakt van de specifieke kennis van AME in dit soort trajecten. Zij hebben ons prima geholpen bij de opstart en hebben voor onze engineers diverse opdrachten ontwikkeld om kennis en niveau te kunnen meten en eventueel bij te sturen. Natuurlijk wil je in zo'n overgangtraject snel van start maar helaas blijkt dat al snel een utopie te zijn. Ondanks de voorbereiding loop je toch tegen praktische zaken aan.

Hier heeft AME ons steeds weer een zetje in de rug kunnen geven. Een klein puntje van kritiek mag echter niet ontbreken en dat is het tijdschema dat regelmatig onder druk stond en dat soms niet volgens afspraak verlopen is. De vakinhoudelijke -en softwarematige kennis hebben dit echter ruimschoots gecompenseerd.

Ik zou bedrijven die een dergelijke exercitie nog gaan doen zeker de helpende hand van AME willen aanbevelen.

Ir. W. Kruf, Head of Design Engineering
www.houdijk.com