Meco, een dochteronderneming van Besi, heeft in sterke mate te maken met schommelingen in de markt voor de chips- en zonnepanelenindustrie. Daardoor hebben wij behoefte aan een partij die ons snel kan helpen met het oplossen van de hieruit voortkomende vragen naar engineeringcapaciteit.

Advanced Mechanical Engineers BV, hier vaak AME genoemd, is dan wel een jong bedrijf maar de kern kan bogen op tientallen jaren ervaring en kent het klappen van de zweep. Zij weten heel precies in te spelen op de behoefte van de klant en welke medewerkers de klus zo efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren omdat men de eigen medewerkers door en door kent.

Tijdelijke engineers moeten bij Meco vaak snel inzetbaar zijn en we willen niet voor verrassingen komen te staan op het gebied van kennis of communicatieve vaardigheden. Daarom kiezen wij vaak voor AME, waar deze eigenschappen goed geregeld zijn. AME is voor Meco een perfecte aanvulling, en als er een keer een engineer op ons systeem moet worden opgeleid, zijn zij altijd bereid daarin te participeren.

M. Kivits, Manager mechanical engineering
www.besi.com