Wie kent Koni niet? Koni begint in 1857 als zadelmakerij na de tweede wereldoorlog zijn zij zich gaan richten op de ontwikkeling en productie van dempersystemen voor voertuigen. Vandaag de dag heeft het, sinds 1972 onder de vlag van ITT, opererende bedrijf drie bedrijfstakken: Automotive waar KONI met name vervangingsgericht opereert, Bus Truck & Trailer met een verdeling in enerzijds vervangende activiteiten met daarnaast ook ontwikkeling van OE toepassingen en tot slot Railway, waar de processen zich volledig richten op de ontwikkeling van OEM toepassingen.

Binnen Railway maken wij al langere tijd gebruik van de diensten van Advanced Mechanical Engineers en zijn de engineers een welkome aanvulling op onze capaciteit. Zij kennen ons systeem en manier van werken die bol staat van wetjes en ongeschreven regels. Ook binnen hebben de engineers van AME ons geholpen de projecten op tijd op de markt te krijgen.

De flexibiliteit en het oplossingsgericht denken kan ik zeer waarderen. Ze zullen altijd proberen een oplossing te vinden waarbij ik altijd een luisterend oor heb gevonden. Ook op het gebied van personeelsmanagement steken zij ons regelmatig de helpende hand toe.

U kunt hen gerust uitdagen voor uw vraagstukken op mechanisch engineeringsgebied en zij zullen u oplossing aanbieden.

G.J. Mulder, Manager Application engineering Railway & Testing

www.koni.com