Matador is een op service gerichte onderneming, opgericht in 1895 en sinds 1952 gesitueerd in Helvoirt, Nederland. Zij beschikken over zo'n 9000 m2 productieruimte , meer dan 75 vakmensen en ruim 75 jaar ervaring in metaaltechnologie.

Matador is een betrouwbare partner voor met name niet verspanende verwerking van metalen buis en plaatmaterialen, staalconstructies en metalen onderdelen. Matador heeft een eigen ontwikkelteam, voor zowel eigen ontwikkelingen alsook voor maatwerk voor derden.

De capaciteit van deze afdeling is uiteraard niet onbeperkt en daardoor doen wij graag een beroep op de expertise en capaciteit van Advanced Mechanical Engineers. Voor speciale berekeningen en de ontwikkeling van onze complexe producten werken wij samen met de engineers van AME. Zij zijn in staat om , op basis van vaak summiere informatie, een product te ontwikkelen wat aansluit bij onze productiemogelijkheden en wensen van de klant.

Zij stellen de juiste vragen om tot een goed eisenpakket te komen wat vervolgens in 3D wordt uitgewerkt en uiteindelijk als een productie gereed tekeningenpakket aan ons wordt aangeleverd.

Eerder hebben wij een complex product laten ontwikkelen bij een ander engineeringsbureau op basis van een lagere prijs, maar dat is ons uiteindelijk duur komen te staan.

Nu werken we al weer enkele jaren naar tevredenheid samen met AME.
Misschien iets duurder, maar wel veel beter.

Ir. Paul Belgers, Directeur
www.matadorbv.nl