Brainstormen

Heeft u een goed idee, maar laat de uitwerking ervan op zich wachten?
Of wilt u eens met een aantal technische mensen uw idee bespreken en van commentaar laten voorzien of de mening van anderen horen?
Dan kunnen wij u iets unieks aanbieden! Onze constructeurs wenden hun jarenlange kennis graag aan om met u te discussieren over nieuwe ontwikkelingen of een goed idee.

Wij kunnen, desgewenst op uw locatie, gedurende een hele of halve dag in een brainstormsessie het meest wilde idee omzetten in concrete voorstellen of technische oplossingen.U beschikt hiermee over een "denktank" met een schat aan ervaring in uiteenlopende segmenten van de mechanische markt. Eventueel kunnen er ook externe professionals worden ingezet vanuit een andere hoek, bijvoorbeeld op het gebied van organisatieadvies, inkoopbeleid of webtoepassingen.

Wij kunnen u helpen zaken helder te krijgen of nieuwe zienswijzen te introduceren die u verder kunnen helpen. Natuurlijk vindt er vooraf een gratis intake plaats en zal er, indien noodzakelijk, een geheimhoudingsovereenkomst worden opgesteld.

U betaalt een vast dagtarief van € 950,00 voor de eerste Advanced Mechanical Engineer en € 750,00 voor elke volgende extra Advanced Mechanical Engineer. Een dagdeel (4 uur) is ook mogelijk voor resp.
€ 500,00 en € 400,00. B
edragen exclusief BTW en reiskosten ( € 0,45 per kilometer )

Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend met ons contact op.